viernes, 3 de abril de 2020

Tasques música/art


Correu on enviar la tasca:
misanso@educaib.eu

Música:
Per la tasca que us proposam fer aquests dies necessitareu molta imaginació, heu de crear el vostre instrument musical casolà. Haureu de pensar en tot allò que teniu per casa i que podeu aprofitar per crear un instrument musical que serà únic en el món.
Moltes de les coses que ens envolten, i molt d’allò que posam als contenidors per reciclar, ens poden servir per crear l’instrument: taps de botelles, botelles de plàstic (aigua, begudes amb gas, suavitzant, etc.), botelles de cartró (llet, begudes vegetals, etc.), envasos de menjar, iogurts, taps de retoladors, rotllos de paper de vàter o de cuina, caixes de sabates, cartró, elàstics, cordes, fils, cordons, canyetes, escuradents, botons, teles, globus, etc. Si pensau que vos fa falta algun material per realitzar l’instrument haureu de pensar una alternativa que tengueu per casa, ja sabeu que no podem sortir de casa. 

Volem que la vostra imaginació, la vostra destresa amb la plàstica i el vostre compromís amb el reciclatge s’uneixin per fer el vostre propi instrument musical.

La tasca és voluntària. Els nins i nines que la faceu, podeu enviar una fotografia de la vostra fantàstica creació al correu electrònic de Música.
Molts d’ànims amb la proposta, estam ben segures que el resultat serà magnífic! CP Es Canyar tendrà molts d’instruments casolans preciosos!!

També ens hem enrecordat de la flauta. Així que, durant aquests dies que hem de quedar a casa, vos proposam que la practiqueu amb la següent cançó. Aquí trobareu un vídeo en el qual podeu veure les notes i escoltar-les.


Art:

Nins i nines, sabeu què és la perspectiva? Podríem dir que apareix quan un conjunt d’objectes ens donen una impressió de distància. Hem pensat que podeu emprar aquesta tècnica amb una paraula que us sembli important, que us recordi a la vostra família, als amics, fins i tot a la gent que no coneixeu. Un cop tengueu la paraula triada, volem que li doneu perspectiva. Així la paraula passarà a ser una mica més especial. Donau-li color perquè quedi ben afavorida. Un cop acabada, li feis una fotografia i l’enviau al correu de Música. Esperam que surti un conjunt de paraules ben maco. Ànims amb la feina! 
A continuació podeu veure alguns exemples:


No hay comentarios:

Publicar un comentario